Domov
Rezervacije

Bellyak

BELLYAK=Sveža adrenalinska atrakcija za vse generacije

Bi radi poskusili nekaj novega, drugačnega kot sta hydrospeed in kajak? Tu je novost, križanec med že znanima ploviloma za divje vode. Že samo ime bellyak pove, da je osnovni položaj v tem novem križancu ležanje na trebuhu in sicer z glavo naprej. Za vesla pa se uporablja kar roke.

  • Bellyak je dolg 2,4 metra in se od hydrospeeda loči predvsem po tem, da so v "kokpitu " nameščene tudi noge, tako da za veslanje ne uporabljamo plavutk, temveč roke.
  • Prednost pred hydrospeedom naj bi bila v manjši izpostavljenosti skalam
  • Z bellyakom se lahko po brzicah spustite, čeprav ne znate eskimskega obrata, veslanje z rokami pa naj bi bilo naravno gibanje, ki se nam ga ni potrebno priučiti oziroma se ga naučimo v kar najkrajšem času.


Seveda pa na samem spustu niste sami, naš izkušen vodnik vas vedno spremlja na kajaku.

Po samem spustu pa se lahko v našen rafting centru ohladite s hladno pijačo ali pa se spustite po jekleni vrvi(ZIPLINE).

 

 

Cenik Bellyak:

Spust Bellyak                                                                                                                                   60 € / osebo
 
Bellyak + Zipline                                                                                                                               85 € /osebo


*minimalno 2 osebi