Domov
Rezervacije

Mini Raft

Izlet z mini raftom je lahko vaša enkratna celodnevna, dopoldanska ali popoldanska sprostitev.

V mini raftu sedite sami s prijatelji, partnerji, sodelavci ali otroki (3 osebe na čoln), vodniki pa vas spremljajo in zabavajo kar iz kajakov.

Sam zbor  je v rafting centru Tinaraft kjer imamo parkirišče, ki je dovolj veliko in varno za Vaše jeklene konjičke. Nato se bomo z našim kombijem odpeljali na start  spusta. Pred startom Vas vodniki naučijo vse o varnosti in tehnikah veslanja. Svoja oblačila pustite v našem kombiju. Preoblečeni v neoprensko obleko, čevlje, čelado ter jopič bomo začeli  avanturo po reki Savi. Sam spust traja cca. 2 uri, saj je dolžina reke 10km. Med samo vožnjo z mini raftom boste doživeli veliko adrenalinskih brzic in občudovali našo prečudovito Savo.

Po krajšem premoru na kopnem se vrnemo v čolne in spust nadaljujemo proti našem rafting centru Tinaraft Radovljici. Na cilju je možen skok iz mostu. Po končani adrenalinski  vožnji pa se lahko ohladite s hladno pijačo v našem rafting centru ali pa se podate novim adrenalinskim podvigom na proti in se spustite po ziplin-u.

 

 

Cenik Mini raft:

Miniraft (2 uri) 50 € / osebo
Miniraft + Zipline 75 € / osebo

*minimalno 4 osebe